Vi hjälper ditt företag!

Välkommen till Radix Kompetens

Radix Kompetens erbjuder utbildningar och arbetsmarknadsinsatser på uppdrag av bland annat Arbetsförmedlingen, kommuner, organisationer och näringslivet. Vi möjliggör utveckling i arbetet för dig som redan är anställd och vill höja din kompetens eller ändra inriktning. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar för näringslivet för ökad konkurrenskraft.

Vi finns på mer än 40 orter runt om i Sverige. Tillsammans hjälps vi åt för att våra kunder och deltagare ska kunna vara på väg mot sina mål och drömmar. Till våra deltagares hjälp finns våra kompetenta och engagerade medarbetare, som tillsammans talar över 40 olika språk.

Arbetsmarknadstjänster

Att knyta företagskontakter är ett viktigt inslag i vår verksamhet, för att bli en viktig länk mellan arbetstagare och arbetsgivare. Vi matchar ditt behov mot de arbetssökande som finns i området. Du fokuserar på er verksamhet, medan vi letar och väljer ut lämpliga kandidater som vi sedan presenterar för dig.

Du kontaktar oss vid behov av personal. Vi har kandidater inom de flesta yrkesområden och många har rätt till anställningsstöd, vilket kan innebära kostnadsbesparingar för dig som företagare. I vissa fall kan anställning föregås av en inledande praktik, så att du kan känna dig trygg i valet av anställd. I vårt samarbete söker vi också praktikplatser.

Kontakta oss på info@radixab.se eller fyll i kontaktformuläret nedanför.

Kompetensutveckling & omställning

Radix Kompetens erbjuder även företag och organisationer konstruktivt stöd i tider av förändring.
Utifrån vision, verksamhetsmål och strategier formar vi en gemensam syn på vilka kompetenser och förmågor som kommer att behövas på kort och på lång sikt.

Kontakta oss – vi har Kompetensen!

Följ oss på facebook

Kontakta oss

Är du arbetsgivare och vill komma i kontakt med oss på Radix Kompetens?
Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss.

Företag*

Namn*

E-post*

Telefon

Meddelande

*Obligatoriska fält.