Vi hjälper ditt företag!

Välkommen till Radix Kompetens

Vi arbetar på uppdrag av bland annat Arbetsförmedlingen, kommuner samt organisationer och stödjer arbetssökande på deras väg till jobbet.

Vi arbetar främst inom Arbetsmarknadstjänster och finns på mer än 60 orter runt om i Sverige och har närmare 300 kompetenta medarbetare.

Arbetsmarknadstjänster

Att knyta företagskontakter är ett viktigt inslag i vår verksamhet, för att bli en viktig länk mellan arbetstagare och arbetsgivare. Vi matchar ditt behov mot de arbetssökande som finns i området. Du fokuserar på er verksamhet, medan vi letar och väljer ut lämpliga kandidater som vi sedan presenterar för dig.

Du kontaktar oss vid behov av personal. Vi har kandidater inom de flesta yrkesområden och många har rätt till anställningsstöd, vilket kan innebära kostnadsbesparingar för dig som företagare. I vissa fall kan anställning föregås av en inledande praktik, så att du kan känna dig trygg i valet av anställd. I vårt samarbete söker vi också praktikplatser.

Speciellt för vårt kontor i Helsingborg kan vi erbjuda, genom ett avtal med Helsingborgs stad, ett spännande samarbete för dig som företagare.

Ditt företag får möjligheten att bidra till att en mångfald av människor och kompetenser träder in på arbetsmarknaden. Som företagare skapar du denna möjlighet genom att erbjuda yrkespraktik, prova på-plats och/eller mentorskap åt nya helsingborgare. Ditt företag står för nyanländas första erfarenhet av svensk arbetsmarknad, och Radix Kompetens står för handledning av din personal.

Om detta tilltalar dig, eller du önskar mer information, kontakta oss på info@radixab.se eller fyll i kontaktformuläret nedanför.

Kompetensutveckling & omställning

Radix Kompetens erbjuder även företag och organisationer konstruktivt stöd i tider av förändring.
Utifrån vision, verksamhetsmål och strategier formar vi en gemensam syn på vilka kompetenser och förmågor som kommer att behövas på kort och på lång sikt.

Kontakta oss – vi har Kompetensen!

Följ oss på facebook

Kontakta oss

Är du arbetsgivare och vill komma i kontakt med oss på Radix Kompetens?
Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss.

Företag*

Namn*

E-post*

Telefon

Meddelande

*Obligatoriska fält.