Arbetsmarknadsinsatser

Stöd och Matchning

Tjänsten är till för dig som är arbetssökande och som snabbt vill få hjälp med att hitta ett jobb, utbildning eller praktik. Vi anpassar tjänsten efter just dina unika förutsättningar.

Läs mer om tjänsten
Anmäl ditt intresse

Introduktion till arbete

Tjänsten är till för dig som behöver stöd för att komma ut i arbetslivet. Du kanske har varit frånvarande en längre tid från arbetslivet eller är i en omställningsfas och behöver arbetsträna eller en ny yrkesinriktning.

Läs mer om tjänsten

Starta Eget Utbildning

Utbildning för dig som har funderingar på att bli egen företagare.
Starta Eget utbildningen ger dig kunskap och verktyg för att kunna starta eget företag, oberoende av bransch.

Läs mer om tjänsten

Arbetsmarknadsprojekt

Radix Kompetens bedriver olika typer av projekt på arbetsmarknaden tillsammans med företag, föreningar och andra lokala aktörer.

Digitaltidning

I Halmstad bedriver vi digitaltidningen KompetenzHalmstad. Projekten går ut på att deltagarna själva skapar och driver en digitaltidning på Internet. Deltagarna gör reportage och skriver aktuella artiklar, i huvudsak med inriktning mot ämnen relaterade till arbetsmarknaden.

Läs mer om KompetenzHalmstad på tidningens egen webbplats.

 

Secondhandbutiker

Radix Kompetens driver, i samarbete med Emmaus i Fredriksdal och i Åkvarn Secondhandbutiker, samt i sammarbete med Konghälla i Kungälv en Återbruksbutik. Projekten går ut på att deltagarna får arbetsträna i butik med sortering, prismärkning och försäljning. På så vis kan deltagarna kombinera arbetsträning med möjligheten att praktisera språket ute i butik. Allt överskott går oavkortat till välgörande ändamål.

Läs mer om Emmaus verksamhet:
emmausfredriksdal.se

Kontakta oss

Är du intresserad av att vara med och driva ett arbetsmarknadsprojekt?
Hör av dig till oss!

Företag/förening

Namn*

E-post*

Telefon

Meddelande

*Obligatoriska fält.