Ta dig fram på elsparkcykel som konsult

Att arbeta som ambulerande konsult innebär att vara tillgänglig för att byta arbetsplats. Den kan liksom arbetsuppgifterna variera dag för dag, vilket innebär att det behövs ett enkelt sätt att ta sig mellan sina arbetsplatser. En enkel lösning för detta är att skaffa en elsparkcykel, som har flera fördelar för den ambulerande konsulten.

Det positiva med att arbeta som ambulerande konsult är alla nya erfarenheter och kunskaper som kommer med arbetet. En elsparkcykel är snabb och smidig och enkel att ta sig fram med. Den är också behändig för en konsult som ständigt är på språng, tack vare dess storlek som gör den lätt att bära och att förvara på jobbet. Modellen Urban från Eltra som finns på https://eltrascooter.se/products/urban är hopfällbar och enkel att köra.

Ta dig fram enkelt med elsparkcykel

En elsparkcykel är hastighetsbegränsad till att köra 20 km/h, så de klassas som cyklar och följer därför samma regelverk. De har sagts skapa en ny sorts ”mikromobilitet” eftersom de är så lätta att ta sig runt i staden med. Elsparkcyklar är numera populära i hela världen skriver Dagens Nyheter. Även i Göteborg, där spårvagnsförare hellre färdas på elsparkcykel än med spårvagnen.

Den som kör sin elsparkcykel fortare än 20 km/h får inte köra på cykelväg. Det är förstås inte heller tillåtet att köra den i onyktert tillstånd. Elcyklar får ha en tillförd effekt på max 250 watt, medan elmotorn inte får ge ytterligare kraft när den når 25 km/h. Att välja elsparkcykel som ambulerande konsult gör att du kan ta dig fram smidigt på stadens gator. Det ger en bra tidsbesparing jämfört med att gå eller springa och du behöver inte betala för att resa kollektivt. Detta färdsätt är behagligt då elsparkcykeln är enkelt att manövrera i trafiken. Du har också möjlighet att ta en extra tur till caféer eller sightseeing när du inte arbetar. Elsparkcykeln går att använda både under arbetstid och fritid, och är enkel att ta med sig och lagra hemma när den inte används.